Bosbranden Frankrijk

Frankrijk heeft 750 brandweerlieden. In de Zuid-Franse streek de Cevennen bestrijden honderden brandweermensen een grote bosbrand.


Gebeurtenissen 1951 1950 1959 Jouwweb Nl Oude Auto S Zijspan Nostalgie

Dat melden de autoriteiten in Nîmes in de nacht van donderdag op vrijdag.

. Honderden brandweermensen bestrijden een grote bosbrand in de Zuid-Franse streek de Cevennen. 21 hours agoEvacuaties in Frankrijk vanwege bosbranden ANP. In Europa hebben zich aan het begin van de zomer al enkele bosbranden voorgedaan in Spanje Frankrijk en Duitsland al is dat op zich niet abnormaal.

Daar gaan veel Nederlandse kinderen naartoe op vakantie. Op de kaart hieronder zie je waar in Europa er nu bosbranden zijn. De branden woeden in de landen Frankrijk Spanje Griekenland en Italië.

Evacuaties in Frankrijk vanwege bosbranden. In de Zuid-Franse streek de Cevennen bestrijden honderden brandweermensen een grote bosbrand. 5 hours agoDonderdag braken meerdere bosbranden uit in de departementen Gard en Bouches-du-Rhône in het zuiden van Frankrijk.

Het vuur dat donderdag rond 17 uur uitbrak zou. 8 juli 2022 0716 Bosbrand bij Besseges in Zuid-Frankrijk. Dat meldt het Europese aardobservatieprogramma.

Al meer dan 600 hectare natuurgebied is in vlammen opgegaan. Hevige bosbranden teisteren Zuid-Frankrijk duizenden mensen geëvacueerd. Honderden brandweermensen bestrijden een grote bosbrand in de Zuid-Franse streek de Cevennen.

Zowat honderd mensen. De branden woeden in. Dat meldt de prefectuur in Nîmes in de nacht van donderdag op vrijdag.

Spread the love AFP NOS Nieuwsvandaag 0415 Honderden inwoners van delen van het zuiden van Frankrijk zijn uit voorzorg geëvacueerd. Beeld AFP Sylvain Thomas. 08 juli 2022 0308 08-07-22 0308 Laatste update.

Op verschillende plekken in Europa zijn grote bosbranden ook in de buurt van populaire vakantiebestemmingen. Dicht bij Arles een stad langs de Rhône zijn acht huizen door de brand. Diep in Zuid-Frankrijk dus bij Montpellier.

Zon honderd mensen in de gemeente Bordezac hebben hun huizen moeten verlaten. Massale brandweerinzet bij bosbranden in Zuid-Frankrijk 17 augustus 2021 0517 Aangepast. Honderden inwoners van delen van het zuiden van Frankrijk zijn uit voorzorg geëvacueerd vanwege grote bosbranden.

Ook toeristen op campings hebben veiligere oorden moeten opzoeken. 11 hours agoBosbranden Frankrijk. Op verschillende plekken in Europa zijn grote bosbranden ook in de buurt van populaire vakantiebestemmingen.

13 hours agoEvacuaties in Frankrijk vanwege bosbranden. Pakweg honderd mensen in de gemeente Bordezac hebben hun. 17 hours agoEvacuaties in Frankrijk vanwege bosbranden.

9 hours agoGisteren brak daar brand uit in de streek Cavennen zon 165 kilometer ten zuiden van Lyon. Bijna duizend brandweermannen ter plaatse. 20 hours agoEvacuaties in Frankrijk vanwege bosbranden.

Zon 600 hectare natuurgebied is al in vlammen opgegaan. 20 hours agoEvacuaties in Frankrijk vanwege bosbranden 600 hectare natuurgebied verwoest. Door de vroege en langdurige droogte dit jaar is de natuur in het zuiden van Frankrijk begin juli al even.

In de gemeente Bordezac in het natuurgebied de Cevennen hebben zon honderd mensen hun huis moeten verlaten in de nacht van donderdag op vrijdag. 750 brandweerlieden zijn ingezet om het vuur te blussen. Zon 700 brandweermensen bestrijden een grote bosbrand in de Zuid-Franse streek de Cevennen.

Evacuaties in Frankrijk vanwege bosbranden 600 hectare natuurgebied verwoest 8 juli 2022 0108. 17 augustus 2021 1136 Vannacht waren honderden brandweermensen in touw om het vuur te blussen. Bijna duizend brandweermannen ter plaatse.

Op de kaart hieronder zie je waar in Europa er nu bosbranden zijn. Honderden brandweermensen bestrijden een grote. Bosbrand nabij Nimes op 7 juli 2022.

12 hours agoEvacuaties in Zuid-Frankrijk vanwege bosbranden. Zowat honderd mensen in de gemeente Bordezac hebben hun. Overigens zijn in het zuiden van Frankrijk meer dan duizend brandweerlieden en andere hulpverleners ingezet om een grote bosbrand te bestrijden.

In Spanje zorgen bosbranden al dagen voor flinke. Zon zeshonderd hectare natuurgebied is al in vlammen opgegaan. Zon honderd mensen in de gemeente Bordezac hebben hun huizen moeten verlaten.

17 hours agoEvacuaties in Frankrijk vanwege bosbranden. In het Zuid-Franse departement Var hebben duizenden mensen hun huizen moeten verlaten nadat er deze nacht hevige bosbranden zijn ontstaan. De branden woeden in de landen Frankrijk Spanje Griekenland en Italië.

Honderden brandweermensen bestrijden een grote bosbrand in de Zuid-Franse streek de Cevennen. Aan de rand van de stad Arles zijn brandweerlieden met. Ook op andere plekken in het zuiden van het land zijn na langdurige droogte branden uitgebroken.

Daar gaan veel Nederlandse kinderen naartoe op vakantie. 8 juli 2022 0208 Gewijzigd. Honderden brandweermensen bestrijden een grote bosbrand in de Zuid-Franse streek de Cevennen.

Vandaag om 0935 door redactie. Ook in het bergachtige gebied tussen Narbonne en Carcassonne in het departement Aude in het zuidwesten van Frankrijk is zaterdag een brand.


Wereldkaart Google Zoeken Weltkarte Karten Welt


Pin Op Cantal Auvergne


Bosman Molentje Tussen De Plaatvliet En De Binnenschelde In Bergen Op Zoom De Molen Wordt Voornamelijk Toegepa Natuurgebied Fysische Geografie Aardrijkskunde


Unimog For Fire Services On Difficult Terrain Mbs World Unimog Fire Service Fire Trucks


28 04 2015 Ontbossing Zuidoost Azie Tachtig Procent Ontbossing Gebeurt In Elf Gebieden Door De Uitgebreide Landbouw Is Er Erg Veel Spanje Frankrijk Portugal


Gletsjer In Mont Blanc Massief Dreigt In Te Storten Mont Blanc Frankrijk Italie


Nachtdienst Medisch Centrum West Herleeft Ergens In Nederland Staat Het Ziekenhuis Roderijck Veste Onder Leiding Van Directeur Boud Boeken Nachtdienst Lezen


Bella Vista Ar Fire Dept Emergency Vehicles Fire Trucks Emergency Service


28 04 2015 Ontbossing Zuidoost Azie Tachtig Procent Ontbossing Gebeurt In Elf Gebieden Door De Uitgebreide Landbouw Is Er Erg Veel Spanje Frankrijk Portugal


Hagelkanon Achter De Schermen Weerwiki Noodweer Be Achter De Schermen Schermen


Nachtdienst Medisch Centrum West Herleeft Ergens In Nederland Staat Het Ziekenhuis Roderijck Veste Onder Leiding Van Directeur Boud Boeken Nachtdienst Lezen


Pin On Protection Civile


Zuidoosten Van Frankrijk Geteisterd Door Bosbranden Zuid Frankrijk Frankrijk


Pin Op Actualiteit 2013 2014


Nachtdienst Medisch Centrum West Herleeft Ergens In Nederland Staat Het Ziekenhuis Roderijck Veste Onder Leiding Van Directeur Boud Boeken Nachtdienst Lezen


28 04 2015 Ontbossing Zuidoost Azie Tachtig Procent Ontbossing Gebeurt In Elf Gebieden Door De Uitgebreide Landbouw Is Er Erg Veel Spanje Frankrijk Portugal


Sterrenlicht Boeken Bibliotheek

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel